top of page

Pe urmele produselor din Saschiz


Vremea bună bate la ușă, încep vacanțele și plimbările și vă îndemnăm să ne faceți o vizită la locul cu pricina, unde se întâmplă minunile – în Saschiz.


Chiar în inima satului, pe latura stângă a bisericii fortificate se găsește magazinul nostru plin de bunătăți: de la zacuște proaspete, gemuri, siropuri și ceramică, la condimente, săpunuri făcute în vecinătate de prieteni de ai noștri. La o aruncătură de băț este și atelierul de ceramică, dar revenim cu un articol separat curând.


La câțiva kilometri distanță, în Viscri la Casa Regelui Charles, Casa Albastră, pe lângă o grădină îngrijită, un mic muzeu unde să aflați despre florilegiul Transilvaniei, găsiți și un magazin cu produse din satele din jur. Borcanele cu etichetă albă, simplă, colorate de fructele și legumele texturate care se regăsesc în ele, sunt produsele noastre, pe care le ducem cu drag spre vânzare la Casa Albastră.Ceramică de Saschiz și un strop de dulceață de ardei iute

Un alt partener cu care colaborăm de mai bine de trei ani este Cărturești. Găsiți produsele noastre atât fizic, într-o selecție de librării Cărturești, dar și online pe site-ul lor www.carturesti.ro. Parteneriatul cu ei ne-a dat încredere să ne dezvoltăm, mai ales pe parte vizuală. Veți da nas în nas pe rafturile de produse gourmet de borcanele noastre cu etichete aurii și cărticică cu povestea noastră la purtător.


Puneți pin pe drumurile voastre prin țară către Saschiz și Viscri, iar dacă nu apucați curând, așteptăm comenzile voastre pe site sau luați-ne de pe rafturile din Cărturești.

+

Suntem în căutare de parteneri noi, care să ne ducă povestea gustului și tradițiilor mai departe; nu vă sfiiți și căutați-ne.Foto: Georgiana Bratu în Cărturești Modul

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page